Welkom bij OCA Leeuwarden

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Leeuwarden

Bij OCA Leeuwarden staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Leeuwarden

Eysingastraat 3
8932 PD Leeuwarden
Tel: 058-2800777
[email protected]

Openingstijden

Maandag 07:30 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 19:30
Woensdag 07:30 tot 17:00
Donderdag 07:30 tot 19:30
Vrijdag 07:30 tot 19:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Mirjam Miedema

We kijken samen naar de mogelijkheden om uw dagelijkse activiteiten beter en prettiger in te vullen.

null

Nathalie Hoek- Memelink

Mijn grootste uitdaging is om samen met u en mijn teamgenoten de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

null

Sjoukje van der Veen

Wat zijn de juiste ingrediënten voor uw herstel? Als we die vinden – en dat gaat zeker lukken – hebben we hét recept voor een actiever en leuker leven.

null

Annemarijke Boonstra

Samen met het revalidatieteam luisteren naar hun vragen en hen ondersteunen om de weg te vinden naar wat voor hen belangrijk is.

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Leeuwarden

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Leeuwarden leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Leeuwarden wordt vergoed?

null

null

Annemarijke Boonstra

Samen met het revalidatieteam luisteren naar hun vragen en hen ondersteunen om de weg te vinden naar wat voor hen belangrijk is.

null

Paul van Hee

Een gezonde balans vinden in belasting/belastbaarheid. Daar kan ik u, samen met mijn teamgenoten, heel goed bij helpen.

null

Nadieh Kikstra

Een plezierig en actiever leven waarbij uw beperkingen niet centraal staan maar uw mogelijkheden wel, daar gaan we voor! Wacht niet op een goede dag, maak er één.

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties